Thursday, 22 November 2012

SHARING is CARING

Assalammualaikum w.b.t

Pada yang dah kenal produk sf beauty dan yang dah cuba pun produk ni mesti dah tahu apa kelebihan bila dah try produk ni kan...?? Macam adwa sendiri yang dah try produk ni, pada mulanya memang dapat rasa perbezaan pada  kulit adwa. Baru guna dalam sebulan lebih jew dah rasa kulit semakin licin dan masalah kulit berminyak pun semakin berkurang. Kalau tak percaya, meh adwa nak share kan testimoni adwa sendiri sebelum dan selepas menggunakan produk sf beauty ni. Selamat menonton dan semoga terhibur... HEHEHHHEHE...


Tolongggg laaa jangan gelak yerrr malu~~ tutup muka. Okey itulaa picture adwa masa dolu2 time kulit tengah ada masalah berminyak,warna kulit tak sekata, agak gelap kan..??? Okey sekarang jom adwa nak share plak picture adwa selepas menggunakan produk SF Beauty ni.


Tadaaaa~~

Nilaaa picture adwa selepas sebulan menggunakan produk SF ni. Kulit rasa segar, korang tengok warna kulit pun semakin cerah. kankankankan....??? Cuma mata panda yang hitam tu belum dapat di atasi lagi. Takpe meh adwa tunjuk hasil selepas dah lama menggunakan produk ni. Tunggu tau.


teng teng teng....
haaa nampak kan hasilnya. Okey laaa kalau nak tengok peringkat perubahan kulit adwa dari awal-awal guna sehingga sekarang bolehh laa sila sila jemput ke SINI yerrrr. Okey laaaa wat masa ni adwa share perubahan adwa sendiri. 

Selepas menggunakan produk ni selama setahun lebih, dan adwa sendiri dah tahu dan rasai sendiri kehebatan produk ni soo adwa nak share dengan semua dan sekarang adwa sendiri dah menjual produk ni. Bagi sesiapa yang berminat nak tahu or nak dapatkan boleh laaa pm adwa dan sila jemput ke page adwa NI dan jangan lupa like yer. heheeh TQ

Okey laaa buat masa ni adwa share testi adwa dulu. Yela nanti orang cakap entah2 adwa ni just jual je tp tak guna pun. Nanti adwa akan share testi dari customer2 adwa pula okey. 





Thursday, 8 November 2012

CANTIK vs BEAUTIFUL

yerrrr....baca tajuk pun dah macam subjektif sangat tu....
apa itu cantik..??? ada yang gelarkan cantik bila sedap dipandang mata... ada kew yang gelarkan cantik bila sedap dirasa..heheheh
mehh nak kenal kan satu benda yang boleyyy dirasa dan sebabkan semua pasti akan tukar statement cantik itu bila sedap dirasa...yekeewww??? xcaya meh sini....
arrr sudahh jangan nak belit-belit kan ayat....mohh kite terus ke topik utama kita....



jeng jeng jeng...... ni laaa dia produk yang dimaksudkan itu...produk penemuan dari sumber semulajadi untuk rawatan wajah yang ringkas bagi menyerlahkan kecantikan semulajadi...produk yang berasal dari negeri cik siti wan kembang mana lagi kalau bukan negeri kelantan....

fungsi dan hasil yang akan diperoleh selepas manggunakan produk ini adalah ia menolong meningkatkan metabolisme kulit, merencatkan proses penuaan, mengurangkan kedutan dan meningkatkan keanjalan kulit..ia turut mengekalkan kelembapan semulajadi untuk rasa segar, licin dan bersih... sooo tak pelik laa kenapa ramai anak-anak gadis kelantan ni comel-comel belaka.... :)

okeyy laaaa soo siapa yang rasa macam berminat laa nak tahu pasal produk ni atau ada apa-apa persoalan ke nak tanya boleh laaa inbox dan jom ramai-ramai like page D'little fairycious ni...




hehehehe...tak malu..nak juga selitkan satu gambar muka sendiri..muka bangga laa konon dah rasa sendiri hasil produk SF Beauty ni....okeyy uolsss nanti adwa share lagi info-info tentang produk ni yerk...stay tune... TQ