Monday, 30 September 2013

KRIM IBU PUTIH

Assalammualaikum w.b.t

Hari ini kami nak update produk yang tengah meletop letop dan meniti di bibir kaum wanita di masa kini.....  ecewahhh.....

Semakin hari semakin berlambak lambak dan bermacam macamlah jenis produk kecantikan di pasaran sekarang...

Kami ingin kongsi kan salah satu produk di pasaran yang begitu berkesan dan memang akan memberikan sesiapa yang mencubanya akan memperoleh hasil yang sangat puas hati....

Tanpa melengah lengah kan masa lagi mari kita menjemput produk yang terhangat dan terlaris di pasaran iaitu produk skin care krim ibu putih....


Iyerr...inilah dia produk yang disebut sebutkan ituuu....

Namanya je pun "Krim Ibu Putih" pastinya fungsi krim ini adalah untuk membantu anda yang ingin memiliki kulit yang cerah putih gebu dengan cara mudah dan berkesan tanpa sebarang kesan sampingan yang membahayakan...

Kita sharekan gambar2 produk krim ibu putih ini yer uolsss   :)







Iyerr...iyerrr...terujaa bukan...jadi sesiapa yang ingin mendapatkan produk krim ibu putih ini..kami ada menjual nya boleh lah jemput ke page kami D'little fairycious
Atau boleh follow instagram dlittlefairycious atau pm dan whatssup kami di 0132068497 :)

Thursday, 5 September 2013

AURA WHITE

Assalammualaikum w.b.t

Sekarang ni semakin banyak dan berlambak lambak produk kecantikan di pasaran. Masing masing bersaing dan mempunyai kelebihan dan memberikan hasil yang tersendiri. Serta setiap produk juga mempunyai pelanggan mereka yang tersendiri. Tidak kurang hebatnya juga dengan satu produk yang memang dah sah sah meletop, sebut nama jew pasti orang dah kenal. Produk apa lagi klu bukan produk aura white. Haaaa kenal kan. Siapa yang tak kenal meh nak bagi kenal jap.



Okeyyy dah kenal kan. Produk ni bukan saja banyak di Iiklan kan di kaca tv malah juga di majalah dn ramai juga perniaga perniaga online dan kedai kedai produk kecantikan ada menjual produk ini. Jadi pada para pelanggan setia d'little fairycious, anda tidak perlu risau. Anda juga sudah boleh memiliki kulit yang putih gebu seperti artis artis di kuar sana dan jom dapatkan produk aura white ini di D'littke fairycious. Jemput lawat page kami dan jom like sebab kat situ terdapat lebih dari 5 produk kecantikan lain yang anda boleh dapatkan.

Tunggu apa lagi..... JOM terjah page kami sekarang.. kami akan pastikan anda mendapat layanan perkhidmatan dan khidmat nasihat kecantikan secara percuma.

Jempit jemput jemput..... :)

SKIN CARE A-DHA

Assalammualaikum w.b.t




Bagi sesiapa yang pernah terjumpa terlihat ternampak tertengok produk skin care di atas pasti dah tahu apa nama produk tu dan apa kelebihan dan kehebatan nya. Tapi bagi yang belum tahu dan tertanya tanya mari mari nak cerita.

Produk yang kami paparkan kat atas tu adalah salah satu skin care yang ada dijual di D'little fairycious. Inila skin care atau set a-dha. Set a-dha ni terdiri dari sabun pencuci muka, krim siang, krim malam dan serum vitamin c dan vitamin e. 

Tapi tapi tapi bagi sesiapa yang rasa rasa macam nak try sabun jeeke krim jeke atau serum je ke pn bolehlaaa dapatkan secara loose. Kami ada menjuaknya secara berasingan. Jadi bagi yang berminat bolehlah dapatkan dan pm kami. Keterangan lanjut tentang produk ni ada kami terangkan di facebook tapi kami akan update juga di blog tidak lama lagi. Nantikan update tentang produk ini di blog ini nanti in sha ALLAH.

PRODUK-PRODUK MAIXARA

Assalammualaikum w.b.t

Kepada pelanggan-pelanggan kami di d'little fairycious maaf sebab rasanya dah terlalu lama kami tak update blog kami ni tapi masih ramai yang setia menyokong dan follow kami di page kami di facebook D'little fairycious.

Okeylah tanpa meleret ke cerita yang entah apa-apa kami nak informkan yang sekarang d'little fairycious telah mempelbagaikan produk jualan kami antaranya adalah produk maixara dari maixara c-sential, maixara white essential dan maixara miracle essence.

Untuk entry kali ni kami cuma nak annonuce kan yang bagi sesiapa yang ingin mendapatkan produk-produk maixara seperti yang telah diberitahu tadi iaitu 3 produk yang  memang terlajak laris sekarang boleh lah dapatkan nya di D'little fairycious sekarang.

Nanti selepas ini in sha ALLAH kami akan mula update blog ini dari masa ke semasa dan akan cerita dan sharekan lebih lagi tentang produk maixara ini.









Jangan lupa untuk follow dan like kami di page D'little fairycious. :)