Tuesday, 16 May 2017

Magic Scrub BNE

Magic Scrub BNE

SCRUB YANG MENJADI FENOMENA ❗❗❗

Teksture scrub yang langsung tak kasar dan boleh digunakan setiap hari.

Bahan-bahan istimewa seperti vitamin C & E,  aloe vera, tea tree dan arbutin yang akan diserap ke dalam kulit dan membantu menghasilkan kulit yang cantik dan sihat.

Scrub ni membantu menyental kotoran yang tersumbat dan membuang sel-sel kulit mati.

Tengok ramai pengguna scrub berpuas hati dengan hasil selepas menggunakan scrubBNE. Kebanyakan masalah jerawat dapat dirawat dengan #magicscrubBNE.

Perlukan khidmat nasihat.
Wassup terus ke ⤵

http://www.wasap.my/601133422506
















Tuesday, 2 May 2017

Magic Scrub BNE

Magic Scrub BNE

Assalammualaikum.


ll SUAMI PUJI MAINTAIN CANTIK MACAM MASA FIRST TIME KENAL ll

Salam. Hai. selamat pagi.

Adhwa nak bagitahu serius memang dah jatuh cinta sangat sangat sangat dengan #magicscrubBNE ni.

patutlah nama pun magicscrub sebab memang magic sangat.

Adhwa sendiri dah guna memang habis dia sental semua kotoran, whitehead, blackhead, jerawat dan daki-daki semua.

kulit memang jadi makin licin dan glowing sebab bahan-bahan dalam scrub ni terdiri dari vit c, vit e dan paling best arbutin sebab buat kulit makin cerah uollsss.

Taknak kempen banyak2, cuba sendiri dijamin memang puas hati dan jatuh cinta macam adhwa juga.

RM45 jer uols. Bolehlah order cepat sempat lagi ni nak nampak flawless nanti masa hari raya.

wassup
http://www.wasap.my/601133422506

☘ _*KEBAIKAN*_☘
1) Menyingkirkan kotoran dalam liang pori
2) Mengecilkan liang pori
3) Menyingkirkan sel kulit mati
4) Mengecutkan jerawat
5) Mengurangkan parut jerawat
6) Memutihkan & melembutkan kulit
7) Melembabkan Kulit
8) Mengurangkan jeragat


🌱 _*BAHAN-BAHAN*_ 🌱
1) Vitamin C
2) Vitamin E
3) Tea Tree (penjagaan jerawat)
3)Arbutin (utk memutihkan)
4) Ekstrak Yeast (utk melembabkan)
5) Peppermint (menyejukkan)
6) Aloevera (penjagaan jerawat & menyejukkan)
7) serta bahan bahan yg dibenarkan

💕 _*CARA KEGUNAAN MAGIC SCRUB*_ 💕

_Cara 1_
Guna sebelum cuci muka. Biarkan 30-45 minit. Dan boleh terus cuci muka

_Cara 2_
Guna sebelum tidur selepas selesai cuci muka. Boleh dibasuh keesokan hari.

_Cara 3_
Boleh dipakai di mana mana kulit mati(kulit keras) seperti tumit, siku, buku lali

*3/4 kali seminggu*
_Jika kulit teruk, digalakkan pakai setiap hari (15-20 minit sahaja)_




Nak order klik
http://www.wasap.my/601133422506

Saturday, 20 February 2016

MANJA SIREH






 MANJA SIREH



♥KELEBIHAN MANJA SIREH♥
✿merawat masalah keputihan melampau
✿ menghilangkan bau dan membunuh bakteria
✿ menghilangkan masalah kegatalan ✿ membantu mengetatakan otot faraj
✿ memberikan kesegaran ketika didatangi haid
✿ membantu menstabilkan Ph dikawasan alat sulit wanita
✿ membantu melembapkan kawasan miss V
✿ memberikan haruman yang segar di kawasan miss V


✔ 100% MENGGUNAKAN HERBA ASLI
✔ PEKAT & WANGI
✔ SANGAT JIMAT. BOLEH GUNA SAMPAI 4 BULAN
✔ DIJAMIN EFEKTIF
✔ MENGGUNAKAN BAHAN YANG BERKUALITI TINGGI
✔ PENAMBAHAN MINYAK ZAITUN & ALOE VERA. 
SESUAI DIGUNAKAN UTK MERAWAT KULIT YG CEDERA
✔ BAKAL MERASAI SENSASI DINGIN & SEJUK
✔ SENANG DIBAWA KEMANA-MANA
✔ MUDAH DIPAKAI


BAHAN KANDUNGAN DI DALAM MANJA SIREH :
Olive oil, Manjakani, Sireh, Aloevera
ISI BOTOL : 120 ML



ORDER SEKARANG !!!!

01133422506

Saturday, 25 October 2014

COREAMIRACLE SKIN CARE

Coreamiracle skin care



COREAMIRACLE SKIN CARE SURE BERKESAN...!!!!

Tak perlu belanja mahal...COREAMIRACLE mampu memberikan hasil memuaskan....

Dijamin anda pasti puas hati dengan perubahan selepas penggunaan
Lihat testimoni2 pengguna yang hebat hanya di D'little fairycious

Cuba dan lihat hasilnya SEGERA...pm 0132068497 now for order 

COREA MIRACLE SKIN (COREA)
SKIN CARE TERBARU YANG AKAN MENYELESAIKAN MASALAH ANDA
Kandungan:
Collagen, Vitamin c, Serbuk mutiara, Alovera.
Kelebihan CMS:
ADA KKM.
HALAL
Sabun 30g
Cream Pagi dan Malam 25g
Tidak perlu risau lagi produk ni sesuai untuk dari kulit kusam..berjerawat..berminyak..berjeragat..kering..semua jenis kulit bole cuba amalkan CMS ni..


Cara permakaian CMS

Hari 1→3  cuci muka dgn sabun sahaja

Hari ke 4
  Apply day dan night cream ( night cream pakai selang2 utk 1→3 hari permulaan )
 Jangan mekap utk 1-2minggu awal pengunaan CMS
 Normal pada awal pengunaan kulit akan sedikit mengelupas atau ruam bagi proses pembuangan sel kulit mati.
Pastikan cream malam dipakai selang dalam masa 3 hari..
InsyaAllah bila dah sebati boleh dipakai hari2.. 💕💕 Just for u olls... xoxoxo lots of 💕💕



                   


Fungsi/kelebihan CMS skincare
1. Menghidrat dan melicinkan kulit. Kulit wajah menjadi gebu dan bercahaya serta berkilau.

2. Mengurangkan dan menghilangkan lingkaran gelap bawah mata,kulit kusam serta garisan halus dan kedutan di wajah.

3. Menjadikan wajah awet muda, mengecilkan liang-liang pori terbuka dan  wajah kelihatan lebih segar serta lembut.
4. Memulihkan dan merawat kulit kusam, kasar dan tak bermaya.

5. Merawat kulit dan memudarkan parut jerawat/jeragat menjadi licin dan berseri.

RM120 SM RM125 SS
All include postage

Tuesday, 23 September 2014

HARUM MALAM

Harum malam



Kebaikan Harum Malam

√ Menghilangkan bau badan tengik !
√ Menyelesaikan masalah keputihan melampau dan berbau !
√ Menyelesaikan masalah darah haid berbau !
√ Mengurangkan masalah sakit senggugut !
√ Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering !
√ Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina !
√ Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing !
√ Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon !
√ Mengurangkan tekanan dan tension !
√ Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan !

PM terus ke 0132068497 or visit us D'little fairycious









IBU PUTIH COLLAGEN DRINKS (IPCD)

Ibu putih collagen drinks (IPCD)


NAK CANTIK..NAK SIHAT..NAK GEBU..
SEMUA BOLEH DENGAN IPCD...

ANTARA 1001 KHASIAT TERKANDUNG DALAM IBU PUTIH COLLAGEN DRINK

KECANTIKAN
► 50% kecerahan ketara dlm masa 1-2 minggu
► Tona kulit lebih sekata
► Memulihkan kulit yg rosak dan bermasalah
► Menghilangkan parut serta bintik hitam
► Memudarkan dan menghilangkan jeragat
► Mengecilkan pori-pori yang terbuka
► Kulit lebih cantik dan anjal
► Menutup liang roma
► Mengecut serta menghilangkan parut jerawat
► Kulit menjadi lebih lembab
► Merawat kulit kering dan berminyak
► Anti penuaan
► Kulit lebih bermaya dan sihat
► Menguat serta manghaluskan rambut dan kuku

KESIHATAN
► Membantu merawat resdung
► Menguatkan sendi-sendi tulang
► Menghilangkan lenguh-lenguh badan
► Memulihkan rekahan tumit kaki
► Memulihkan sakit-sakit urat
► Merawat luka selepas pembedahan atau bersalin
► Membantu mendapatkan zuriat
► Tingkatkan pengeluaran susu ibu
► Mengatasi masalah sengugut dan period yang tidak teratur
► Mengatasi masalah keputihan
► Memberi tenaga optimum sepanjang hari
► Mengurangkan kolestrol
► Membuang toksin dalam badan
► Menurunkan berat badan
► Mengempiskan perut buncit
► Tidur yg berkualiti
► Sesuai utk lelaki dan wanita

SMS/WHATSAPP
0132068497

or visit our page at D'little fairycious







SABUN AL-RAZI

Sabun Al-Razi


Sabun alrazi
************
Keberkesanan nya seawal 3 hari....
Kami bercerita berpandukan pada testimoni yg kami dapat.

Caranya mudah.... untuk tahu lebih lanjut inbox / whatsapp 0132068497

Or direct to our page at D'little fairycious







COREAMIRACLE SKIN CARE

Coreamiracle Skin Care



Hye, cpt cpt order.... Insha Allah product terbaik yg dpt mengatasi masalah kulit wajah anda. Whtsapp 013268498 utk order. Rm120 free postge 

Sebelum tido pakai #coreamiracleskin dulu.esok barulah boleh feeling2. Good night! ♡♡♡♡ COREA MIRACLE SKIN

Ingredient:

Krim: collagen,vitamin c, serbuk mutiara
Sabun:aloevera

Terdiri daripada 3 jenis:

DAY CREAM 30gram
NIGHT CREAM 30 gram
ALOVERA SOAP 30 gram

SM RM120
SS RM125

FREE POSTAGE

WHATSAPP 013-2068497 atau visit us at D'little fairycious













Saturday, 26 July 2014

AMYERA FLEWLESS BEAUTY SKIN CARE

AMYERA FLEWLESS BEAUTY SKIN CARE

Asaalammualaikum w.b.t

Uols rini adhwa nak review satuu skin care yang tengah meletopss letopsss dan ramai orang dok hebohhh pasal skin care yang super duper best ni....




Kelebihan Flawless Face&Body Cream, Sesuai merawat semua masalah kulit seperti 
 
- Jerawat 
- Jeragat 
- Pore 
- Tona tidak sekata 
- Parut jerawat 
- Mampu mencerahkan kulit 
- Tiada penggelupasan 
- Juga boleh digunakan di badan 
- Panau 
- Jerawat di badan
- Masalah bau badan Dan lain lain. 

Cara penggunaan sgt simple, hanya gunakan 3 bahan penting di atas anda mampu memiliki kulit yg anda impikan. Harga sgt sgt berpatutan. Cuba dulu baru tahu!!!!!

KELEBIHAN:

- MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT/PIGMENTASI/STRETCHMARKS DAN CELA
- MENGURANGKAN KEDUT SERTA MENEGANGKAN
- MENCERAHKAN KULIT YG KUSAM/GELAP TERMASUK BAHAGIAN BADAN
- MENYAMARATAKAN TONA KULIT
- MENGHILANGKAN HITAM DI BAHAGIAN KETIAK DAN PEHA
- MENGHILANGKAN MINYAK BERLEBIHAN
- WAJAH LEBIH PUTIH
- KULIT LEBIH LICIN
- MEMUDARKAN JERAGAT
- MENGHILANGKAN BLACKHEAD/WHITEHEAD


Selain masalah diatas, In Sha Allah masalah2 kulit muka yang lain juga boleh diatasi.. Memang berkesan.Cuba sekarang!! Belum cuba belum tahu kesan yang super hebat. 







KANDUNGAN DLM SETIAP KOTAK COMEL: 


♥ 1 BAR SABUN SUSU
♥ 20mg WHITENING DAY CREAM (SPF 30)
♥ 30mg WHITENING NIGHT CREAM


TESTIMONI PENGGUNA











nak order?





Sms / whatsupp 013 206 8497

 or let visit us at D'little fairycious