Friday, 18 January 2013

2nd VIDEO SF BEAUTY - KRIM SIANG

Assalammualaikum w.b.t


                   Salam semua.

Adwa nak tahulaa kan. Selalunya kalau korang nak keluar waktu siang dan cuaca plak tengah panas sangat, apa korang apply pada skin korang untuk protect dari panas or tak nak kulit jadi makin gelap...?

Adakah korang tak kan kuar terus, tunggu sampai redup or ada specifik sunblock yang korang guna...

Jom sama2 kte share produk sunblock yang ladies suka guna..

Kat sini...macam biasa laa mestilaa adwa setia dengan penggunaan produk sf beauty adwa ni.... apa yang adwa boleyy sharekan kat sini produk sf beauty ni memang takde banyak pn produk dia cuma fungsi dan kelebihan dia memang banyak sekali...

Anyway...salah satu produk sf beauty yang menjadi favorite adwa adalah krim siang dia...nak tahu sebab apa...?

Okeyy kat sini adwa ada wat satu video yang adwa ceritakan tentang krim siang sf ni...soo jom kita same2 saksikan...




okeyylaaa...dari videoo tu korang boleh tahu apa yang best tentang krim siang sf ni ialah dia 2 in 1..
iaitu boleh diguna sebagai sunblock dan juga sebagai foundation...

soo bagi sesiapa yang nak mendapatykan produk sf beauty ni...mehlaa jemput singgah ke page ni
D'little fairycious ... atau boleh juga whats up adwa di 01112619577

okeyy....sampai sini dulu...salaam berhujung minggu





Thursday, 17 January 2013

TUTORIAL VIDEO SF BEAUTY

Assalammualaiku w.b.t

Lama betul rasanya adwa tak update blog ni....
Penat fikiran nak fikir topik untuk story2 kat sini....so lepas ni topik yang akan adwa bincang kat blog ni bukan specific untuk produk sf beauty jew...

Okeylaaa...

Adwa nak sharekan dengan semua, baru2 ni adea ada buat satu video untuk ceritakan mengenai produk sf beauty....jadi mari kita sama 2 tonton video adwa ni...

Hope korang bolehlaa bagi komen2 mengenai video ni supaya boley adwa perbaiki mana2 yang kurang....

Ni video pertama yang adwa nak share...video ni adwa ceritakan tentang sabun pencuci muka sf beauty.....tp contest video ni dh tamat tau jadi tak bolehhlaa korang nak join cuma nak sharekan hasil video ni jew...



                                     

Okeyylaaa...malas nak cakap banyak2...nanti adwa sambung update video yang lain plak yer...

Owhh yer lupa..soo siapa2 yang nak dapatkan produk sf beauty ni bolehlaaa like page yang femes amous ni....page d'little fairycious...

Okeylaaa...byeee