Tuesday, 16 May 2017

Magic Scrub BNE

Magic Scrub BNE

SCRUB YANG MENJADI FENOMENA ❗❗❗

Teksture scrub yang langsung tak kasar dan boleh digunakan setiap hari.

Bahan-bahan istimewa seperti vitamin C & E,  aloe vera, tea tree dan arbutin yang akan diserap ke dalam kulit dan membantu menghasilkan kulit yang cantik dan sihat.

Scrub ni membantu menyental kotoran yang tersumbat dan membuang sel-sel kulit mati.

Tengok ramai pengguna scrub berpuas hati dengan hasil selepas menggunakan scrubBNE. Kebanyakan masalah jerawat dapat dirawat dengan #magicscrubBNE.

Perlukan khidmat nasihat.
Wassup terus ke ⤵

http://www.wasap.my/601133422506
















Tuesday, 2 May 2017

Magic Scrub BNE

Magic Scrub BNE

Assalammualaikum.


ll SUAMI PUJI MAINTAIN CANTIK MACAM MASA FIRST TIME KENAL ll

Salam. Hai. selamat pagi.

Adhwa nak bagitahu serius memang dah jatuh cinta sangat sangat sangat dengan #magicscrubBNE ni.

patutlah nama pun magicscrub sebab memang magic sangat.

Adhwa sendiri dah guna memang habis dia sental semua kotoran, whitehead, blackhead, jerawat dan daki-daki semua.

kulit memang jadi makin licin dan glowing sebab bahan-bahan dalam scrub ni terdiri dari vit c, vit e dan paling best arbutin sebab buat kulit makin cerah uollsss.

Taknak kempen banyak2, cuba sendiri dijamin memang puas hati dan jatuh cinta macam adhwa juga.

RM45 jer uols. Bolehlah order cepat sempat lagi ni nak nampak flawless nanti masa hari raya.

wassup
http://www.wasap.my/601133422506

☘ _*KEBAIKAN*_☘
1) Menyingkirkan kotoran dalam liang pori
2) Mengecilkan liang pori
3) Menyingkirkan sel kulit mati
4) Mengecutkan jerawat
5) Mengurangkan parut jerawat
6) Memutihkan & melembutkan kulit
7) Melembabkan Kulit
8) Mengurangkan jeragat


🌱 _*BAHAN-BAHAN*_ 🌱
1) Vitamin C
2) Vitamin E
3) Tea Tree (penjagaan jerawat)
3)Arbutin (utk memutihkan)
4) Ekstrak Yeast (utk melembabkan)
5) Peppermint (menyejukkan)
6) Aloevera (penjagaan jerawat & menyejukkan)
7) serta bahan bahan yg dibenarkan

💕 _*CARA KEGUNAAN MAGIC SCRUB*_ 💕

_Cara 1_
Guna sebelum cuci muka. Biarkan 30-45 minit. Dan boleh terus cuci muka

_Cara 2_
Guna sebelum tidur selepas selesai cuci muka. Boleh dibasuh keesokan hari.

_Cara 3_
Boleh dipakai di mana mana kulit mati(kulit keras) seperti tumit, siku, buku lali

*3/4 kali seminggu*
_Jika kulit teruk, digalakkan pakai setiap hari (15-20 minit sahaja)_




Nak order klik
http://www.wasap.my/601133422506