Saturday, 25 October 2014

COREAMIRACLE SKIN CARE

Coreamiracle skin care



COREAMIRACLE SKIN CARE SURE BERKESAN...!!!!

Tak perlu belanja mahal...COREAMIRACLE mampu memberikan hasil memuaskan....

Dijamin anda pasti puas hati dengan perubahan selepas penggunaan
Lihat testimoni2 pengguna yang hebat hanya di D'little fairycious

Cuba dan lihat hasilnya SEGERA...pm 0132068497 now for order 

COREA MIRACLE SKIN (COREA)
SKIN CARE TERBARU YANG AKAN MENYELESAIKAN MASALAH ANDA
Kandungan:
Collagen, Vitamin c, Serbuk mutiara, Alovera.
Kelebihan CMS:
ADA KKM.
HALAL
Sabun 30g
Cream Pagi dan Malam 25g
Tidak perlu risau lagi produk ni sesuai untuk dari kulit kusam..berjerawat..berminyak..berjeragat..kering..semua jenis kulit bole cuba amalkan CMS ni..


Cara permakaian CMS

Hari 1→3  cuci muka dgn sabun sahaja

Hari ke 4
  Apply day dan night cream ( night cream pakai selang2 utk 1→3 hari permulaan )
 Jangan mekap utk 1-2minggu awal pengunaan CMS
 Normal pada awal pengunaan kulit akan sedikit mengelupas atau ruam bagi proses pembuangan sel kulit mati.
Pastikan cream malam dipakai selang dalam masa 3 hari..
InsyaAllah bila dah sebati boleh dipakai hari2.. 💕💕 Just for u olls... xoxoxo lots of 💕💕



                   


Fungsi/kelebihan CMS skincare
1. Menghidrat dan melicinkan kulit. Kulit wajah menjadi gebu dan bercahaya serta berkilau.

2. Mengurangkan dan menghilangkan lingkaran gelap bawah mata,kulit kusam serta garisan halus dan kedutan di wajah.

3. Menjadikan wajah awet muda, mengecilkan liang-liang pori terbuka dan  wajah kelihatan lebih segar serta lembut.
4. Memulihkan dan merawat kulit kusam, kasar dan tak bermaya.

5. Merawat kulit dan memudarkan parut jerawat/jeragat menjadi licin dan berseri.

RM120 SM RM125 SS
All include postage

Tuesday, 23 September 2014

HARUM MALAM

Harum malam



Kebaikan Harum Malam

√ Menghilangkan bau badan tengik !
√ Menyelesaikan masalah keputihan melampau dan berbau !
√ Menyelesaikan masalah darah haid berbau !
√ Mengurangkan masalah sakit senggugut !
√ Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering !
√ Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina !
√ Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing !
√ Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon !
√ Mengurangkan tekanan dan tension !
√ Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan !

PM terus ke 0132068497 or visit us D'little fairycious









IBU PUTIH COLLAGEN DRINKS (IPCD)

Ibu putih collagen drinks (IPCD)


NAK CANTIK..NAK SIHAT..NAK GEBU..
SEMUA BOLEH DENGAN IPCD...

ANTARA 1001 KHASIAT TERKANDUNG DALAM IBU PUTIH COLLAGEN DRINK

KECANTIKAN
► 50% kecerahan ketara dlm masa 1-2 minggu
► Tona kulit lebih sekata
► Memulihkan kulit yg rosak dan bermasalah
► Menghilangkan parut serta bintik hitam
► Memudarkan dan menghilangkan jeragat
► Mengecilkan pori-pori yang terbuka
► Kulit lebih cantik dan anjal
► Menutup liang roma
► Mengecut serta menghilangkan parut jerawat
► Kulit menjadi lebih lembab
► Merawat kulit kering dan berminyak
► Anti penuaan
► Kulit lebih bermaya dan sihat
► Menguat serta manghaluskan rambut dan kuku

KESIHATAN
► Membantu merawat resdung
► Menguatkan sendi-sendi tulang
► Menghilangkan lenguh-lenguh badan
► Memulihkan rekahan tumit kaki
► Memulihkan sakit-sakit urat
► Merawat luka selepas pembedahan atau bersalin
► Membantu mendapatkan zuriat
► Tingkatkan pengeluaran susu ibu
► Mengatasi masalah sengugut dan period yang tidak teratur
► Mengatasi masalah keputihan
► Memberi tenaga optimum sepanjang hari
► Mengurangkan kolestrol
► Membuang toksin dalam badan
► Menurunkan berat badan
► Mengempiskan perut buncit
► Tidur yg berkualiti
► Sesuai utk lelaki dan wanita

SMS/WHATSAPP
0132068497

or visit our page at D'little fairycious







SABUN AL-RAZI

Sabun Al-Razi


Sabun alrazi
************
Keberkesanan nya seawal 3 hari....
Kami bercerita berpandukan pada testimoni yg kami dapat.

Caranya mudah.... untuk tahu lebih lanjut inbox / whatsapp 0132068497

Or direct to our page at D'little fairycious







COREAMIRACLE SKIN CARE

Coreamiracle Skin Care



Hye, cpt cpt order.... Insha Allah product terbaik yg dpt mengatasi masalah kulit wajah anda. Whtsapp 013268498 utk order. Rm120 free postge 

Sebelum tido pakai #coreamiracleskin dulu.esok barulah boleh feeling2. Good night! ♡♡♡♡ COREA MIRACLE SKIN

Ingredient:

Krim: collagen,vitamin c, serbuk mutiara
Sabun:aloevera

Terdiri daripada 3 jenis:

DAY CREAM 30gram
NIGHT CREAM 30 gram
ALOVERA SOAP 30 gram

SM RM120
SS RM125

FREE POSTAGE

WHATSAPP 013-2068497 atau visit us at D'little fairycious













Saturday, 26 July 2014

AMYERA FLEWLESS BEAUTY SKIN CARE

AMYERA FLEWLESS BEAUTY SKIN CARE

Asaalammualaikum w.b.t

Uols rini adhwa nak review satuu skin care yang tengah meletopss letopsss dan ramai orang dok hebohhh pasal skin care yang super duper best ni....




Kelebihan Flawless Face&Body Cream, Sesuai merawat semua masalah kulit seperti 
 
- Jerawat 
- Jeragat 
- Pore 
- Tona tidak sekata 
- Parut jerawat 
- Mampu mencerahkan kulit 
- Tiada penggelupasan 
- Juga boleh digunakan di badan 
- Panau 
- Jerawat di badan
- Masalah bau badan Dan lain lain. 

Cara penggunaan sgt simple, hanya gunakan 3 bahan penting di atas anda mampu memiliki kulit yg anda impikan. Harga sgt sgt berpatutan. Cuba dulu baru tahu!!!!!

KELEBIHAN:

- MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT/PIGMENTASI/STRETCHMARKS DAN CELA
- MENGURANGKAN KEDUT SERTA MENEGANGKAN
- MENCERAHKAN KULIT YG KUSAM/GELAP TERMASUK BAHAGIAN BADAN
- MENYAMARATAKAN TONA KULIT
- MENGHILANGKAN HITAM DI BAHAGIAN KETIAK DAN PEHA
- MENGHILANGKAN MINYAK BERLEBIHAN
- WAJAH LEBIH PUTIH
- KULIT LEBIH LICIN
- MEMUDARKAN JERAGAT
- MENGHILANGKAN BLACKHEAD/WHITEHEAD


Selain masalah diatas, In Sha Allah masalah2 kulit muka yang lain juga boleh diatasi.. Memang berkesan.Cuba sekarang!! Belum cuba belum tahu kesan yang super hebat. 







KANDUNGAN DLM SETIAP KOTAK COMEL: 


♥ 1 BAR SABUN SUSU
♥ 20mg WHITENING DAY CREAM (SPF 30)
♥ 30mg WHITENING NIGHT CREAM


TESTIMONI PENGGUNA











nak order?





Sms / whatsupp 013 206 8497

 or let visit us at D'little fairycious

Sunday, 13 July 2014

SATIN SKINZ


SATIN SKINZ

Assalammualaikum w.b.t





SATIN SKINZ




New!!! Produk yg bakal TOP dipasaran. Garenti puas hati.  Satin Skinz 1 box ada dua botol iaitu collagen dan vitamin.

KELEBIHAN DAN.KEISTIMEWAAN SATIN SKINZ


💛   Satin Skinz merupakan produk pertama di Malaysia yang mengasingkan bahan-bahan aktif untuk       mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan-bahan lain yang mungkin menyebabkan perubahan pada khasiat asal.

💛  Satin Skinz bukan hanya cantik pada nama, tetapi menjanjikan kesan yang sangat luar biasa.

     Satin bermaksud = kulit yang Putih merah jambu, halus, licin, berseri serta bersinar-sinar sehebat satin !

     Skinz bermaksud = Formula whitening yang bertepatan dengan semua jenis kulit dan metabolisma KHAS      untuk orang asia yang mudah gelap di celah lipatan, kulit terlalu kering dan berminyak

💛   Satin Skinz di datangkan dalam 2 botol iaitu PURE GLUTATHIONE (botol pink) PURE VITAMIN C     ROSEHIP, HYDROLYZED COLLAGEN & PHYTOCELLTEC (botol biru)

💛    Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol pink ( 1500mg)
- Grade Reduced Glutathione : Glutamate, Cysteine, & Glycine
- Pure L-Glutathione & Basic Glutathione N-Acetylcysteine (NAC)
- Alpa Lipoic Acid (ALA)

💛   Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol biru (1500mg)
- Premium Pure vitamin C dengan EXTRA Rosehip
- Kolagen ikan kod
- Gabungan phyto steamcell (Apple, Tomato, Roselle)
- Astaxanthin
- Super Lemon ( Extra Vitamin C)

💛   Satin Skinz memfokuskan kesihatan dan kecantikan kulit dari dalaman. Secara tidak langsung semua masalah berkaitan kulit seperti Kulit Kusam dan gelap, Jerawat, Parut, Eczema, Ruam, Resdung, dapat di atasi dengan mudah. Khasiat tambahan lain seperti collagen ikan kod & stemcell bagus untuk minda, tulang, rambut dan memberikan tenaga yang diperlukan oleh individu normal

💛   Di formulasikan untuk semua peringkat umur termasuk perempuan dan lelaki dengan dos yang di sarankan

CARA PENGAMBILAN


Ambil 1 biji dari botol biru + 1 biji botol pink. Perlu di telan / di hisap serentak !
Makan sehari 2 kali iaitu pada waktu pagi (sebelum sarapan) dan sebelum tidur.
Disarankan ambil semsa perut kosong
Minum air masak sebanyak 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang terbaik dan sempurna.


TESTIMONI.PENGGUNA SATIN.SKIN







untuk membuat tempahan boleh.lawati page kami D'little fairycious atau hubungi.kami.di.talian 0132068497




Saturday, 12 July 2014

BVRC COLLAGEN

Assalammualaikum w.b.t


BVRC COLLAGEN





Collagen ini yg blh memutihkan dan mencerahkan kulit,menghaluskn kulit,mengurangkn jeragat,menaikkn seri wajah,memperbaiki sel2 mati pada wajah dan menyegarkan wajah secara semula jadi

bertindak 2 KALI lebih cepat untuk :

sebotol 30gm

2X~MEMUTIHKAN DAN MENCERAHKAN KULIT
2X~MENGHALUSKAN KULIT
2X~MENGURANGKAN JERAGAT DAN JERAWAT
2X~MENAIKKAN SERI WAJAH
2X~MEMPERBAIKI SEL-SEL MATI PADA WAJAH
2X~MENYEGARKAN WAJAH SECARA SEMULAJADI
2X~AWET MUDA.....

*JUGA BOLEH DILETAKKAN KE DALAM MASKER ANDA SUPAYA DISERAP KEDALAM KULIT...

*KANDUNGAN
MARINE COLLAGEN,APPLE STEM CELL,GLUTATHIONE,VIT C,VIT E,BUNGA SAKURA.
KANDUNGAN BVR COLLAGEN 100% BAHAN SEMULAJADI .




CARA PENGGUNAAN COLAGEN

collagen bvrc boleh diambil dengan cara meletak kan sesudu serbuk collagen bvrc terus ke dalam mulut atau boleh juga diambil dengan mencampurkan sesudu serbuk collagen bvrc bersama minuman anda 😉😉😉


TESTIMONI-TESTIMONI PENGGUNA BVRC COLLAGEN 










Berminat untuk mendapatkan produk bvrc colagen ini.anda boleh laa.singgah ke page kami di   D'little fairycious atau boleh pm, masej & whatssup ke.0132068497 (adhwa)