Thursday, 22 November 2012

SHARING is CARING

Assalammualaikum w.b.t

Pada yang dah kenal produk sf beauty dan yang dah cuba pun produk ni mesti dah tahu apa kelebihan bila dah try produk ni kan...?? Macam adwa sendiri yang dah try produk ni, pada mulanya memang dapat rasa perbezaan pada  kulit adwa. Baru guna dalam sebulan lebih jew dah rasa kulit semakin licin dan masalah kulit berminyak pun semakin berkurang. Kalau tak percaya, meh adwa nak share kan testimoni adwa sendiri sebelum dan selepas menggunakan produk sf beauty ni. Selamat menonton dan semoga terhibur... HEHEHHHEHE...


Tolongggg laaa jangan gelak yerrr malu~~ tutup muka. Okey itulaa picture adwa masa dolu2 time kulit tengah ada masalah berminyak,warna kulit tak sekata, agak gelap kan..??? Okey sekarang jom adwa nak share plak picture adwa selepas menggunakan produk SF Beauty ni.


Tadaaaa~~

Nilaaa picture adwa selepas sebulan menggunakan produk SF ni. Kulit rasa segar, korang tengok warna kulit pun semakin cerah. kankankankan....??? Cuma mata panda yang hitam tu belum dapat di atasi lagi. Takpe meh adwa tunjuk hasil selepas dah lama menggunakan produk ni. Tunggu tau.


teng teng teng....
haaa nampak kan hasilnya. Okey laaa kalau nak tengok peringkat perubahan kulit adwa dari awal-awal guna sehingga sekarang bolehh laa sila sila jemput ke SINI yerrrr. Okey laaaa wat masa ni adwa share perubahan adwa sendiri. 

Selepas menggunakan produk ni selama setahun lebih, dan adwa sendiri dah tahu dan rasai sendiri kehebatan produk ni soo adwa nak share dengan semua dan sekarang adwa sendiri dah menjual produk ni. Bagi sesiapa yang berminat nak tahu or nak dapatkan boleh laaa pm adwa dan sila jemput ke page adwa NI dan jangan lupa like yer. heheeh TQ

Okey laaa buat masa ni adwa share testi adwa dulu. Yela nanti orang cakap entah2 adwa ni just jual je tp tak guna pun. Nanti adwa akan share testi dari customer2 adwa pula okey. 





Thursday, 8 November 2012

CANTIK vs BEAUTIFUL

yerrrr....baca tajuk pun dah macam subjektif sangat tu....
apa itu cantik..??? ada yang gelarkan cantik bila sedap dipandang mata... ada kew yang gelarkan cantik bila sedap dirasa..heheheh
mehh nak kenal kan satu benda yang boleyyy dirasa dan sebabkan semua pasti akan tukar statement cantik itu bila sedap dirasa...yekeewww??? xcaya meh sini....
arrr sudahh jangan nak belit-belit kan ayat....mohh kite terus ke topik utama kita....



jeng jeng jeng...... ni laaa dia produk yang dimaksudkan itu...produk penemuan dari sumber semulajadi untuk rawatan wajah yang ringkas bagi menyerlahkan kecantikan semulajadi...produk yang berasal dari negeri cik siti wan kembang mana lagi kalau bukan negeri kelantan....

fungsi dan hasil yang akan diperoleh selepas manggunakan produk ini adalah ia menolong meningkatkan metabolisme kulit, merencatkan proses penuaan, mengurangkan kedutan dan meningkatkan keanjalan kulit..ia turut mengekalkan kelembapan semulajadi untuk rasa segar, licin dan bersih... sooo tak pelik laa kenapa ramai anak-anak gadis kelantan ni comel-comel belaka.... :)

okeyy laaaa soo siapa yang rasa macam berminat laa nak tahu pasal produk ni atau ada apa-apa persoalan ke nak tanya boleh laaa inbox dan jom ramai-ramai like page D'little fairycious ni...




hehehehe...tak malu..nak juga selitkan satu gambar muka sendiri..muka bangga laa konon dah rasa sendiri hasil produk SF Beauty ni....okeyy uolsss nanti adwa share lagi info-info tentang produk ni yerk...stay tune... TQ






Monday, 22 October 2012

SF BEAUTY





Entry kali ni nak perkenal kan produk kecantikan yang actually dekat setahun dah adwa gunakan dan dah dekat beberapa bulan juga laa adwa jual pada customer2 adwa di luar sana...


soooo....kali ni just nak review sikit jew pasal produk ni dan akan di update sikit-sikit tentang testimoni dan pelbagai lagi hasil dan kebaikan produk SF Beauty ni....

okeylaaa...untuk yang masih belum tahu produk sf beauty ni adalah produk kecantikan yangberasal dari negeri kelantan dan sudah / telah pun mendapat kelulusan dari kementerian kesihatan malaysia (KKM).

dia terdapat dalam 2 set iaitu set trial untuk yang baru untuk mencuba produk ini dan set besar nya bagi yang sudah yakin atau nak kan dalam set yang bersaiz lebih besar....

okeylaa tak nak cerita banyak-banyak dulu..nanti adwa akan update lagi tentang produk nii...anything boleyy laa singgah dan like page adwa kat sini...jangan lupa like ramai-ramai yerk..


Tuesday, 7 August 2012

PROMOSI RAYA - Tudung Instant Matelik

assalammualaikum....tudung instant matelik kmebali lagi sempena promosi raya kali ini...tudunginstant yang terdiri dari pelbagai warna matelik yang nampak mewah digayakan sempena raya nanti hanya RM55 bersama penghantaran PERCUMA...tudung yang datangnay dari materil kain korea yang sangat sejuk dan licin..selesa digayakan...tudung ini datang dalam 3 layer yang memang exclusive dan awning dari thai silk dengan pelbagai pilihan warna yang boleh dilihat seperti dalam koleksi di bawah :


2 AVAILABLE
CODE IM01


BOOKING
CODE IM02


SOLD OUT
CODE IM03


2 AVAILABLE
CODE IM04


2 AVAILABLE
CODE IM05


3 AVAILABLE
CODE IM06


1 AVAILABE
CODE IM07


1 AVAILABLE
CODE IM08


SOLD OUT
CODE IM09



SOLD OUT
CODE IM10




1 AVAILABLE
CODE IM12


BOOKING
CODE IM12


1 AVAILABLE
CODE IM13


SOLD OUT
CODE IM14


1 AVAILABLE
CODE IM15


SOLD OUT
CODE IM16





PROMOSI RAYA - Tudung Instant 3 Layer

assalammualaikum..kali ini sempena hari raya yang bakal menjelma tidak lama lagi...kami dari D'littlefairycious ada menyediakan lebih pilihan warna bagi tudung instant chiffon 3 layer...ada pelbagai warna-warna menarik yang boleh dipadankan dengan baju raya dengan harga serenda RM55 dengan penghantaran PERCUMA sanda sudah boleh memiliki tudung ini..jadi dapat kan segera sementara promosi raya ini...awning adalah dari material kain chiffon yang sama....pilihan warna yang pelbagai ada disediakan seperti :



1 AVAILABLE
CODE IS01



1 AVAILABLE
CODE IS02


1 AVAILABLE
CODE IS03


SOLD OUT
COE IS04


1 AVAILABLE
CODE IS05


1 AVAILABLE
CODE IS06


1 AVAILABLE
CODE IS07


1 AVAILABLE
CODE IS08


1 AVAILABLE
CODE IS09


SOLD OUT
CODE IS10


SOLD OUT
CODE IS11


1 AVAILABLE
CODE IS12


1 AVAILABLE
CODE IS13


1 AVAILABLE
CODE IS14


1 AVAILABLE
CODE IS15


1 AVAILABLE
CODE IS16


1 AVAILABLE 
CODE IS17


1 AVAILABLE
CODE IS18


1 AVAILABLE
CODE IS19


1 AVAILABLE
CODE IS20


1 AVAILABLE
CODE IS21


1 AVAILABLE
CODE IS22


1 AVAILABLE
CODE IS23


1 AVAILABLE
CODE IS24


1 AVAILABLE
CODE IS25


PROMOSI RAYA - Tudung Instant 3 Tone

assalammualaikum semua...jom tengok pelbagai pilihan tudung instant 3 tone yang mudah digayakan semasa menyambut tetamu yang datang ke rumah di hari raya nanti...material kain lycra dengan awning lycra yang senang digayakan....hanya RM22 dengan penghantaran PERCUMA...boleh dapatkan dengan pelbagai pilihan warna 3 tone seperti di bawah :


SOLD OUT
CODE IL01


1 AVAILABLE
CODE IL02


1 AVAILABLE
CODE IL03


1 AVAILABLE
COD IL04


1 AVAILABLE
CODE IL05


1 AVAILABLE
CODE IL06


SOLD OUT
CODE IL07


SOLD OUT
CODE IL08