Thursday, 8 November 2012

CANTIK vs BEAUTIFUL

yerrrr....baca tajuk pun dah macam subjektif sangat tu....
apa itu cantik..??? ada yang gelarkan cantik bila sedap dipandang mata... ada kew yang gelarkan cantik bila sedap dirasa..heheheh
mehh nak kenal kan satu benda yang boleyyy dirasa dan sebabkan semua pasti akan tukar statement cantik itu bila sedap dirasa...yekeewww??? xcaya meh sini....
arrr sudahh jangan nak belit-belit kan ayat....mohh kite terus ke topik utama kita....



jeng jeng jeng...... ni laaa dia produk yang dimaksudkan itu...produk penemuan dari sumber semulajadi untuk rawatan wajah yang ringkas bagi menyerlahkan kecantikan semulajadi...produk yang berasal dari negeri cik siti wan kembang mana lagi kalau bukan negeri kelantan....

fungsi dan hasil yang akan diperoleh selepas manggunakan produk ini adalah ia menolong meningkatkan metabolisme kulit, merencatkan proses penuaan, mengurangkan kedutan dan meningkatkan keanjalan kulit..ia turut mengekalkan kelembapan semulajadi untuk rasa segar, licin dan bersih... sooo tak pelik laa kenapa ramai anak-anak gadis kelantan ni comel-comel belaka.... :)

okeyy laaaa soo siapa yang rasa macam berminat laa nak tahu pasal produk ni atau ada apa-apa persoalan ke nak tanya boleh laaa inbox dan jom ramai-ramai like page D'little fairycious ni...




hehehehe...tak malu..nak juga selitkan satu gambar muka sendiri..muka bangga laa konon dah rasa sendiri hasil produk SF Beauty ni....okeyy uolsss nanti adwa share lagi info-info tentang produk ni yerk...stay tune... TQ