Monday, 22 October 2012

SF BEAUTY





Entry kali ni nak perkenal kan produk kecantikan yang actually dekat setahun dah adwa gunakan dan dah dekat beberapa bulan juga laa adwa jual pada customer2 adwa di luar sana...


soooo....kali ni just nak review sikit jew pasal produk ni dan akan di update sikit-sikit tentang testimoni dan pelbagai lagi hasil dan kebaikan produk SF Beauty ni....

okeylaaa...untuk yang masih belum tahu produk sf beauty ni adalah produk kecantikan yangberasal dari negeri kelantan dan sudah / telah pun mendapat kelulusan dari kementerian kesihatan malaysia (KKM).

dia terdapat dalam 2 set iaitu set trial untuk yang baru untuk mencuba produk ini dan set besar nya bagi yang sudah yakin atau nak kan dalam set yang bersaiz lebih besar....

okeylaa tak nak cerita banyak-banyak dulu..nanti adwa akan update lagi tentang produk nii...anything boleyy laa singgah dan like page adwa kat sini...jangan lupa like ramai-ramai yerk..