Thursday, 22 November 2012

SHARING is CARING

Assalammualaikum w.b.t

Pada yang dah kenal produk sf beauty dan yang dah cuba pun produk ni mesti dah tahu apa kelebihan bila dah try produk ni kan...?? Macam adwa sendiri yang dah try produk ni, pada mulanya memang dapat rasa perbezaan pada  kulit adwa. Baru guna dalam sebulan lebih jew dah rasa kulit semakin licin dan masalah kulit berminyak pun semakin berkurang. Kalau tak percaya, meh adwa nak share kan testimoni adwa sendiri sebelum dan selepas menggunakan produk sf beauty ni. Selamat menonton dan semoga terhibur... HEHEHHHEHE...


Tolongggg laaa jangan gelak yerrr malu~~ tutup muka. Okey itulaa picture adwa masa dolu2 time kulit tengah ada masalah berminyak,warna kulit tak sekata, agak gelap kan..??? Okey sekarang jom adwa nak share plak picture adwa selepas menggunakan produk SF Beauty ni.


Tadaaaa~~

Nilaaa picture adwa selepas sebulan menggunakan produk SF ni. Kulit rasa segar, korang tengok warna kulit pun semakin cerah. kankankankan....??? Cuma mata panda yang hitam tu belum dapat di atasi lagi. Takpe meh adwa tunjuk hasil selepas dah lama menggunakan produk ni. Tunggu tau.


teng teng teng....
haaa nampak kan hasilnya. Okey laaa kalau nak tengok peringkat perubahan kulit adwa dari awal-awal guna sehingga sekarang bolehh laa sila sila jemput ke SINI yerrrr. Okey laaaa wat masa ni adwa share perubahan adwa sendiri. 

Selepas menggunakan produk ni selama setahun lebih, dan adwa sendiri dah tahu dan rasai sendiri kehebatan produk ni soo adwa nak share dengan semua dan sekarang adwa sendiri dah menjual produk ni. Bagi sesiapa yang berminat nak tahu or nak dapatkan boleh laaa pm adwa dan sila jemput ke page adwa NI dan jangan lupa like yer. heheeh TQ

Okey laaa buat masa ni adwa share testi adwa dulu. Yela nanti orang cakap entah2 adwa ni just jual je tp tak guna pun. Nanti adwa akan share testi dari customer2 adwa pula okey.