Thursday, 5 September 2013

SKIN CARE A-DHA

Assalammualaikum w.b.t




Bagi sesiapa yang pernah terjumpa terlihat ternampak tertengok produk skin care di atas pasti dah tahu apa nama produk tu dan apa kelebihan dan kehebatan nya. Tapi bagi yang belum tahu dan tertanya tanya mari mari nak cerita.

Produk yang kami paparkan kat atas tu adalah salah satu skin care yang ada dijual di D'little fairycious. Inila skin care atau set a-dha. Set a-dha ni terdiri dari sabun pencuci muka, krim siang, krim malam dan serum vitamin c dan vitamin e. 

Tapi tapi tapi bagi sesiapa yang rasa rasa macam nak try sabun jeeke krim jeke atau serum je ke pn bolehlaaa dapatkan secara loose. Kami ada menjuaknya secara berasingan. Jadi bagi yang berminat bolehlah dapatkan dan pm kami. Keterangan lanjut tentang produk ni ada kami terangkan di facebook tapi kami akan update juga di blog tidak lama lagi. Nantikan update tentang produk ini di blog ini nanti in sha ALLAH.