Thursday, 5 September 2013

PRODUK-PRODUK MAIXARA

Assalammualaikum w.b.t

Kepada pelanggan-pelanggan kami di d'little fairycious maaf sebab rasanya dah terlalu lama kami tak update blog kami ni tapi masih ramai yang setia menyokong dan follow kami di page kami di facebook D'little fairycious.

Okeylah tanpa meleret ke cerita yang entah apa-apa kami nak informkan yang sekarang d'little fairycious telah mempelbagaikan produk jualan kami antaranya adalah produk maixara dari maixara c-sential, maixara white essential dan maixara miracle essence.

Untuk entry kali ni kami cuma nak annonuce kan yang bagi sesiapa yang ingin mendapatkan produk-produk maixara seperti yang telah diberitahu tadi iaitu 3 produk yang  memang terlajak laris sekarang boleh lah dapatkan nya di D'little fairycious sekarang.

Nanti selepas ini in sha ALLAH kami akan mula update blog ini dari masa ke semasa dan akan cerita dan sharekan lebih lagi tentang produk maixara ini.









Jangan lupa untuk follow dan like kami di page D'little fairycious. :)