Tuesday, 26 February 2013

SHAKLEE

Assalammualaikum w.b.t





Seperti post2 sebelum ini, adwa banyak share kan info2 tentang kesihatan. Jadi post kali ni adwa nak sharekan satu produk yang memang menjual supplement bukan sahaja untuk kesihatan malah ia juga ada menjual supplement untuk kecantikan.

Kalau adwa sebutkan produk shaklee, pasti ada yang biasa dengar dan ada juga yang tak pernah kenal or dengar pun nama produk ni kan. Jadi kali ni adwa nak memperkenalkan pada semua satu produk kesihatan shaklee yang menumpukan pada produk seperti supplement.

Baiklah, mari adwa ceritakan mengapa shaklee perlu dijadikan pilihan sebagai antara produk makanan tambahan atau supplement seharian. Antara sebab mengapa shaklee perlu dipilih adalah kerana :-

- shaklee adalah berasakan sumber semula jadi yang tulen dan bebas dari bahan pengawet, tiruan, pemanis, pewarna dan perisa

- setiap bahan dalam produk shaklee telah diuji dengan kawalan kualiti untuk ketulenan dan bebas dari bahan berbahaya seperti racun serangga

- setiap ramuan botanikal turut diuji oleh pihak ketiga

- setiap produk mengandungi ramuan aktif yang tepat untuk kesihatan yang optimum secara konsisten

- shaklee juga mematuhi Good Manufacturing Practice piawaian kawalan kualiti yang lebih ketat berbanding yang lain

- produk shaklee terserlah di seluruh dunia dengan membantu para atlet dan angkasawan NASA untuk misi mereka

- produk shaklee di malaysia di sahkan Halal oleh ISA-Islamic Services of America, badan yang diiktiraf oleh JAKIM

Jadi mulai sekarang buat pilihan dengan mengambil shaklee sebagai produk untuk makanan tambahan dan supplement seharian anda..
Bagi sesiapa yang nak tahu jenis produk, harga dan keistimewaan produk shaklee boleh singgah page shaklee's healthier life dan boleh pm atau inbox jew kat page tu untuk bertanya sebarang persoalan dan pertanyaan.